logo zabavna nosta

Logovanje - Registracija

narodni 300x300

board

boton-chat-1-remixIdeja CHATA jeste da omogući Internet korisnicima razmenu mišljenja, informacija i zabave. Na Chatu se nastoji negovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji će omogućiti visok kvalitet i korisnost objavljenih sadržaja.
Sa ulazkom u CHAT obavezujete se da nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, preteće, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrožavati tudju privatnost!

- Nije dozvoljena upotreba dva ili više nicka!

- Zabranjeno pisanje jezikom nerazumljivim za sve znači (piše se Srprsko-Hrvatskim jezikom)
- Zabranjeno je korišćenje vulgarnih reči!
- Zabranjeno je provociranje i vredjanje!
- Preporučljivo je korišćenje malih slova (velika slova označavaju vikanje)
- Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chatova!
- Uznemiravanje, pretnja, uvreda, kleveta, sramoćenje ili bilo koji drugi način izazivanja ogorčenja ili neprijatnosti drugom učesniku Chat-a !
- Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om - koji su uvredljivi, rasistički, diskriminirajući, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, preteće, uvredljive, uznemiravajuće, klevetničke, skaradne ili podložne osudi na neki drugi način, radnje!
- Ako administrator iz nekih razloga nije u stanju da odmah reaguje na eventualne nepravilnosti, ako vas neki nick ugrožava, kliknite na taj nick i izaberite opciju "Ignoriši!" *ova opcija trenutno ne radi!
- Poštujte druge na chatu barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!
- Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili domaćin!
Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocene da je njihovo postupanje neprimereno i nije u duhu CHATA, i to bez obrazloženja!
Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na chat-u (a znate da niste izbačeni zbog jednog od gore navedenih razloga). Molimo vas da nam se javite putem emaila: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Mi ćemo nastojati da vam pomognemo (nije potrebno pravljenje drugog nick-a jer kao što znate dva nicka nisu dozvoljena).
- Nemojte zahtevati da se neko izbacuje sa chata jer ipak internet pripada svima.
- Pretnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, biće najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!
- Zabranjeno je pevanje u chatu tj recitovanje, jer se tako gubi tok priče!
- Zabranjeno je korišćenje više smajlića jer to može dovesti do kočenja chata, ili samo korišćenje istih (zabranjeno je istovremeno koristiti više od 3 smajlića ili više puta jednu te istu reč) to se smatra spamovanjem chata.

- Cilj postojanja ovog chata je druženje i dobro zezanje i uzivanje uz našu odabranu muziku muziku.

Kvalitet zvuka 128kbps

winamp1wma1quicktime1realplayer1

Vic dana

Cica dana

Frajer dana

baneri-streaming-728x90